Kdo jsme

V PM space realizujeme komerční a kancelářské interiéry

Zkrátka veškeré interiéry, které jsou odolné vysoké fluktuaci osob a klade se v nich důraz na funkčnost a estetiku. Zkušenosti v tomto oboru máme již více než dvacetileté. S týmem odborníků z oblastí architektury, výroby nábytku a projektového řízení jsme zde, abychom Vaší firmě přinesli interiérové řešení, které přesně odpovídá zvoleným požadavkům. Chápeme, že každý prostor má svůj neopakovatelný ráz, proto v interiérech kombinujeme typové, ale i atypické prvky, které věrně reflektují identitu a image Vaší značky.

Mám vlastní projekt a chci jen nábytek

Pokud do svého projektu potřebujete dodat pouze nábytek, ať už z montáží, nebo bez ni, jste na správném místě. Velkou část katalogového nábytku Vám dodáme již do 4 týdnů, a to navíc s nadstandardní pětiletou zárukou.

Projektem mě proveďte od návrhu, až po montáž

Rádi Vás provedeme celým projektem od návrhu až po realizaci. Navrhneme a doporučíme ideální dispozici dle řešeného prostoru, zvolíme správnou ergonomii posezení a vybereme takové barvy, abyste se v prostoru cítili příjemně. Po montáži Vám nábytek představíme, a obeznámíme Vás s jeho údržbou.

Naše kancelář a showroom

Rádi Vás poznáme u dobré kávy. Sídlíme v Olomouci, nedaleko plaveckého a ledního stadionu.